Om os

Jeg er en kvinde på 41 år og har været den heldige ejer af Barfcenter Nord siden september 2015.

Jeg blev uddannet hundeadfærdsinstruktør ved Center for Dyreterapi i Hirtshals i 2013. Hvor jeg også fik kendskab til den fysiske afbalancering af hunde og heste.

Efter et par år valgte jeg så tage næste skridt, og blev veterinæruddannet fysioterapeut og massør til hunde i 2016. Uddannelsen tog jeg igen, ved Center for Dyreterapi i Hirtshals, hvor jeg blev uddannet af dyrlæge Jacob Schrøder Andersen fra Nordre Dyrehospital.  

I den tid jeg har haft butikken, har jeg taget flere kurser og læst en hel del om fodring med barf samt sammensætning af det tørfoder vi fodre vores hunde med. Så har du en hund der er kræsen, en hund der har allergi eller andre former for udfordringer, så kig endelig forbi til en lille snak og lad og finde en løsning på jeres daglige udfordringer.

Ud over dette har jeg også fået udvidet vores varesortiment med masser af naturligt tørrede godbidder, kødben og tilskud. Samt nogen virkelig gode foderprodukter af høj kvalitet.

Baglokalet har jeg fået bygget om til fysioterapi- og massagerum. Så der er god plads til at kunne behandle store som små hunde.

Sidste nyhed er at jeg pr 1 september i år 2021 er gået i samarbejde med Dyrlæge Britta Rasmussen (Bederslev Dyrlægen) og Dyrlæge Sisse Holm Thomsen (Norets Hestepraksis) Hvor jeg vil være og finde på Deres klinikker 4 dage om ugen. 

Mandag og torsdag er jeg ved Bederslev Dyrlægen hvor jeg kan træffes på både hendes telefon og ved konsultationer.

Tirsdag og onsdag er jeg i Dræby ved Norets Hestepraksis hvor jeg vil være og finde ved konsultationer.

Ud over denne super nyhed med dyrlægerne, er der endnu en super nyhed da jeg pr. 5 November 2021 nemlig også gået i samarbejde med Salon Lumi, der holder til i Brenderup. 

Dette betyder, at I nu også har mulighed for at booke tid til fysioterapi og massage til Jeres hunde hos mig i Brenderup hver fredag formiddag hvor jeg har været så heldig at måtte låne hendes lækre lokaler. 

Så kunne jeres hunde bruge noget godt og lækket at spise, en god gang massage eller fysioterapibehandling. Så kig endelig forbi butikken, eller ring til mig på 2461 7863 og vi kan få en snak eller aftale en tid.

Jeg glæder mig super meget til at møde jer og jeres dejlige hunde derude.

 

Vi ses 

 Stine